In het geval je je thuis moet verschansen tijdens een ramp (bugging in), hoeveel heb je dan nodig van alles? En wat koop je dan net in? Hangt af van hoe lang je zelfvoorzienend wil kunnen zijn natuurlijk.

Ik zou initieel willen streven naar een voorraad van 90 dagen, later naar een huisvoorraad van een jaar.

De eerste inventaris komt van het WC papier (ik ben een toiletblogger, lag dus voor de hand), ik kom uit op een verrassende 3 WC rollen per week voor 4 mensen (2 volwassenen, 2 kinderen). Da’s dus een voorraad van 36 rollen WC papier voor 90 dagen – valt op zich nog wel mee.

Water / eten / hygiëne /vuur komen later aan bod.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *